Är du i behov av företagsstäd i Umeå

God eftermiddag mina härliga följare, jag hoppas att ni har en bra dag och lika fint väder som jag. Som jag tidigare har nämnt jobbar jag för ett företag som arrangerar resor åt kunder, vi håller till i en lokal i Umeå. För att vi ska kunna fokusera fullhjärtat på vårt jobb har vi hjälp av ett företag vid namn Ettrum med företagsstäd i Umeå.

Ja men som sagt jobbar jag med resor och arrangeradet av dem, det är något som jag verkligen trivs med. Jag jobbar med att planera resor åt kunderna, så att de ska få ut det bästa av sin semester. Vi har många kunder som går in och ut ur lokalen, vilket gör att det blir ganska smutsigt. Eftersom vi måste lägga fullt fokus på våra kunder har vi inte riktigt tiden till att städa lokalen, vi jobbar redan för mycket med resor. Därför har vi anlitat Ettrum för företagsstäd i Umeå, de gör att vi kan fokusera på vårt jobb helt och hållet medan de sköter städningen. Deras personal är riktigt trevlig, det spelar ingen roll vem det är som kommer och städar för alla är så serviceinriktade och har ett bra bemötande. De lägger även mycket fokus på att deras jobb inte ska störa oss under tiden vi jobbar, medan de gör vad de älskar kan vi göra det vi älskar. Med det sagt kan jag verkligen rekommendera det här företaget och deras företagsstäd i Umeå för dig som företagare, de har även en rad andra tjänster att erbjuda men det tänker jag inte gå in på så det kan ni läsa om på länken i början av inlägget om det önskas. 

Du gillar kanske också...